A túrót összekeverjük a xilittel, joghurttal, vaníliás cukorral, citrom reszelt héjával, sóval, majd óvatosan összeforgatjuk a felaprított eperrel és a zabpehellyel.
A tejet egy kisebb edénybe öntjük, elkeverjük benne a zselatint, és kevergetve addig melegítjük, amíg elolvad benne a zselatin.
Amikor már folyós, akkor levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk pár percig.
Közben a tejszínt keményre felverjük.
A zselatinos tejet, majd a felvert tejszínhabot a túrós keverékhez adjuk, és összekeverjük a megpucolt, feldarabolt kivivel együtt.
Az egészet tortaformába öntjük, és pár órára hűtőbe tesszük.
Miután megdermedt, rátesszük egy tálcára.
Tetejére:
Megpucolt gerezdekre vágott mandarinnal virágformát teszünk a tetejére.
Megpucolt kiviből kör alakokat vágunk ki, ezek lesznek a virágok közepe.