Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabpehelyfasírt villámgyorsan

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket egy kevés sós vízben puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A sárgáját elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet, az apróra vágott sonkát, a zöldségeket, a tejet és a zabpelyhet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd óvatosan hozzákeverjük a habot is.
  3. Az elkészült masszából egy evőkanál segítségével kis fasírtokat szaggatunk a forró zsiradékba, majd aranybarnára sütjük.
  4. Konyhai törlőpapírra szedjük, salátával, rizzsel vagy főzelékkel tálaljuk.

SAJTOS ZABPEHELYTALLÉR>>> 

ALMÁS ZABPEHELYGOLYÓK SÜTÉS NÉLKÜL>>> 

CSOKIS-BANÁNOS ZABPEHELYGOLYÓ>>> 

Megjegyzés

A zab alapvetően gluténmentes, azonban a betakarításnál, feldolgozásnál szennyeződhet, figyeljünk oda, hogy valóban GM terméket vásároljunk! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss