A tészta hozzávalóit robotgéppel vagy turmixgéppel összedolgozzuk. A palacsintasütőben egy kevés kókuszzsírt melegítünk, majd egyenként kisütjük a palacsintákat.
A túrókrémhez összekeverjük a túrót, a nyírfacukrot és a kifacsart citromlevet és a reszelt citromhéjat.
Egy palacsintát megkenünk a túrókrémmel, majd ráteszünk egy másik palacsintát, amelyre tetszés szerint gyümölcsöt szórunk. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogy a palacsinta.
Banánnal, áfonyával és házi eperlekvárral fogyasztottam, de tetszés szerint mehet bele bármilyen töltelék. Adhatunk a tésztához egy kisebb banánt is, attól még ízletesebb lesz, viszont a sütésnél nem árt óvatosabbnak lenni. Egyébként nagyon finom és laktató!:) - Szilvási Gréta
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!