Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabos-mogyorós morzsasüti vegyes gyümölcsökkel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A vajat megolvasszuk. Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet, a zabpelyhet, a cukrot és a durvára tört mogyorót. Ráöntjük a vajat, és ujjainkkal morzsás állagúra dolgozzuk a tésztát.
  2. A gyümölcsöket megmossuk, majd szétosszuk 4 db kivajazott, egyszemélyes kerámiaformába. Rákanalazzuk a morzsát, majd 170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük 20-25 perc alatt.

13 ISTENI MORZSASÜTI, AMIT NEM LEHET ELRONTANI! >>> 

VILLÁMDESSZERT HÉTKÖZNAPOKRA: ELRONTHATATLAN ALMÁS-FAHÉJAS MORZSASÜTI >>> 

Megjegyzés

Tipp: Készítheted nagyméretű sütőtálban is a süteményt, ehhez duplázd meg a hozzávalók mennyiségét. - MME

Ezek is érdekelhetnek