Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet és a darált diót, majd hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt, és összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel kis kis golyókat formázunk, és mindet egy tálcára rakjuk.
Az étcsokit, a vajat és az olajat vízgőz felett felolvasztjuk. A csokimázba egyenként belemártjuk a golyókat, tálcára rákjuk, és dekorcukorral díszítjük. Ha teljesen megdermed a csokimáz, akkor fogyasztható.
A zserbó újragondolva. Ajánlom az ünnepi asztalra, mert egyszerű és mutatós desszert. Az én családom imádja, főleg a gyerekek. - Szekeres Lajosné Klári
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!