Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabkekszes zserbógolyó

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet és a darált diót, majd hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt, és összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel kis kis golyókat formázunk, és mindet egy tálcára rakjuk.
  2. Az étcsokit, a vajat és az olajat vízgőz felett felolvasztjuk. A csokimázba egyenként belemártjuk a golyókat, tálcára rákjuk, és dekorcukorral díszítjük. Ha teljesen megdermed a csokimáz, akkor fogyasztható.

Megjegyzés

A zserbó újragondolva. Ajánlom az ünnepi asztalra, mert egyszerű és mutatós desszert. Az én családom imádja, főleg a gyerekek. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss