Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabálós Guinness-rekorder a csinos szépségkirálynő

default user icon
MME
Bármennyire is hihetetlen, de Új-Zéland egykori szépségkirálynője, Nela Zisser kifutós karrierje után egy igazi evőbajnokká avanzsált úgy, hogy teste ezt egyáltalán nem sínylette meg. Pedig a fiatal lány egy perc alatt annyi csikefalatkát tolt le különösebb erőfeszítés nélkül, mint eddig más senki a Földön.

A következő videó láttán még annak is tátva marad a szája, akinek az átlagnál is nagyobb az étvágya, vagy csak simán szeret enni. Persze nem feltétlenül attól a 10 ezer kalórányi gyorséttermi kajától, hanem attól, hogy mindezt ez az új-zélandi szépség pusztítja el kevesebb, mint egy perc alatt. Az, hogy Nela milyen indíttatásból döntött úgy, hogy a szépségipar után evőbajnok lesz, azt nem tudni, de tény, hogy nagyon jól megy neki!

A lány mielőtt komolyabban kezdett érdeklődni a versenyszerű evés után, ő képviselte Új-Zélandot a Miss Earth szépségversenyen, továbbá számtalan nemzetközi versenyen is részt vett. Instagramjáról amúgy hamar kiderül, hogy nem ma kezdett el edzeni a rekorddöntésre; rengeteget eszik, a pózolós, beállított szexi képeket pedig felváltották a kajálós fotók.

Na, de nézzük, hogyan lett zabálós Guinness-rekorder a 28 éves hibátlan testalkatú ex-szépségkirálynő, Nela Zisser: 

 

Ajánljuk még: 

TIPPELJ! VAJON MENNYI IDŐ ALATT VÉGEZ A CSINOS LÁNY EZZEL A MÉTERES HOT DOGGAL? >>>

FINOMAK ÉS EGÉSZSÉGESEK: ÍME, KATALIN HERCEGNÉ 3 KEDVENC EBÉDJE >>>

JÖN AZ ÚJABB ÁREMELÉS: HAMAROSAN DRÁGÁBB LESZ A LISZT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss