Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabaglione (borhab)

30 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az áfonyára ráöntjük a megmelegített vörösbort, és hagyjuk legalább egy órát állni, hogy jól magába szívja. Beleöntjük egy szűrőbe, és lecsepegtetjük.
  2. A tojássárgához hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd simára keverjük. Hozzákeverjük a fehérbort is. Gőzfürdő fölött, állandó keverés mellett, pár perc alatt sűrűre főzzük. Amikor már kellően besűrűsödött, és jó habos, levesszük, és langyosra hűtjük. A borhabot ezután a poharakba kanalazzuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.

    KOKTÉLoK - VÁLOGATÁS >>>

Megjegyzés

Tálalás előtt a lecsepegtetett áfonyát kanalazzuk rá, majd úgy kínáljuk. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss