Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Wossala Rozinára alig lehet ráismerni - rengeteget fogyott!

default user icon
MME
A Konyhafőnök egykori versenyzője, majd később zsűritagja, Wossala Rozina szuper formában van! Nem csak a frizurája változott meg, de a kilók is leolvadtak róla, ami a rajongóinak is szemet szúrt.

„Rozina nagyon megváltoztál, alig lehet rád ismerni!!! Gyönyörű vagy!!" „Nagyon csinos vagy már most...sokat változtál az elmúlt 1 évben.” „Gyönyörűség! Ragyogsz kedvesem!” Ilyen és ehhez hasonló kommentekbe botlani Rozina legfrissebb Instagram posztjai alatt. A sztárséf ugyanis amellett, hogy rövid helyett hosszú hajra váltott, rengeteget fogyott is. 

Arról, hogy minek köszönheti átalakulását, egy korábbi, januári posztjában írt bővebben.

„Sokan kérdezitek mostanában, min változtattam, mert állítólag kívülről feltűnik valami változás... Nos, sok mindenen, de ha egyet kell mondanom, rengeteg juicet iszom...  Főleg zöldségleveket, általában délelőtt és este 6 után. Evés helyett. Így kap a szervezetem egy kis időt regenerálódni, nem állandóan az emésztéssel van elfoglalva. Aztán kiderült, hogy ezt intermittent fastingnak hívják, de én erről kb. egy héttel ezelőttig semmit se tudtam...” 

Emellett egyik friss posztja alatt megkérdezte tőle az egyik kommentelő, hogy miket eszik, amire ezt válaszolta: „Mindent frissen, ez a lényeg.”

MOST EZ A FOGYÓKÚRA VISZ MINDENT! 16:8, AVAGY AZ IDŐSZAKOS BÖJT>>> 

ÍGY VIHETSZ BE KEVESEBB CUKROT A SZERVEZETEDBE - POFONEGYSZERŰ TIPPEK A KONYHAFŐNÖK ZSŰRIJÉTŐL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss