Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legyél te is mesterszakács: ezek a háztartási gépek megkönnyítik az életed!

default user icon
(x)
A Whirlpool, Európa egyik vezető háztartási gép gyártójaként és forgalmazójaként mindig törekszik az innovációra, a folyamatosan megújuló fogyasztói igények felfedezésére és ezek kiszolgálására.

Számos kutatás zajlik ezekben a percekben is  fejlesztő csapataink körében, hogy megtaláljuk a lehető legjobb és leginnovatívann megoldásokat, melyek életünket könnyebbé teszik, a háztartási munkára fordított időt és energiabefektetést lecsökkentik, így több időnk jut szeretteinkre, hobbijainkra, barátainkra és a konyhában eltöltött idő sem munka többé, hanem akár közösségi élménnyé, kedvenc időtöltéssé válik számunkra, mely során a Whirlpool készülékek használatával igazi mesterszakácsnak, konyhatündérnek érezhetjük magunkat.

Érzék és Whirlpool

A Whirlpool 6. Érzék funkciók segítségével számos olyan lehetőség tárul fel előttünk, mely valóban egy olyan pluszt nyújt a mindennapi életünkben, akárcsak megérzéseink, intuícióink.  A 6. érzék programok, erre építenek, minden termékcsaládnál máshogy megjelenve: a mosásnál a ruhatöltet súlyát érzékeli a 6. Érzék funkció, és állíthatja  be automatikusan a hozzá tartozó töltetet és programot. A főzésnél és sütésnél a 6. érzék előre beállított programokkal segít bennünket a sütni kívánt étel típusa és mennyisége alapján, a hűtésnél pedig a 6. érzék szenzorok segítenek bennünket a hűtőben lévő élelmiszerek frissen tartásában a levegő párataralmának és hőmérsékletének folyamatos figyelésével és kontrollásával. És ez csak pár funkció, mely jelentősen segíti és megkönnyíti életünket.

 A gasztronómia szeretete

A Konyhakiállítás mindig a gasztronómiáról is szól. A Whirlpool igazi újdonságként idén először lépett piacra a szabadonálló tűzhelyek termékkategórával, melyben ötvözi a beépíthető sütőknél már bevált tapasztalatait az igazán kimagasló minőségű, 6. Érzék főzőlapokkal. A termékcsalád tagjai többféle változatban kaphatók. Indukciós főzőlap, gázfőzőlap vagy üvegkerámia főzőlap, elekromos sütővel társítva, így mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb kombinációt. 

Beépíthető termékválasztékunk

A beépíthető termékcsaládunk számos tagja megtekinthető, a fehér, fekete, inox és a különleges szaténezüst színben elérhető Absolute Design termékcsaládunktól kezdve - melyben sütők, főzőlapok, mikruhullámú sütők is találhatók- ,  a különleges beépíthető kávéfőzőn, gőzpárolón, indukciós sütőn, beépíthető mikrohullámú sütőkön át a levegő frissességét nyújtó páraelszívókig és a nyári melegben elengedhetetlen klímaberendezésekig számos újdonsággal találkozhat az érdeklődő. Az idei év újdonsága az iXelium felülettel ellátott indukciós főzőlapok és gázfőzőlapok széles választéka, mely karcmentes felülettel rendelkezik.

Fagyasztók és hűtőszekrények – Supreme No Frost rendszer

A konyha vagy kamra szerves részét képezi a fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda és a kombinált hűtőszekrény is. A Whirlpool Supreme NoFrost hűtőszekrényeiben a No Frost technológiánál megszokott jegesedésmentes rendszerrel szemben a 2 aktív NoFrost rendszer található - egy a hűtőtérben egy a fagyasztótérben- , hogy biztosítsa az ételek frissen tartását, a megfelelő páratartalmat, jegesedésmentességet és azt hogy a szagok ne keveredjenek a két hűtőtérben.

Mosogatás Power Clean-nel egy összejövetel után

A konyhai élet egyik - mára legfőbb - segítőjévé vált, különösen a nagy családi rendezvények, vagy baráti összejövetelek után a mosogatógép, mely a Whirlpool esetében a különleges vízsugaras tisztítást nyújtó Power Clean és a kondenzációs alapokra épülő, még a műanyag edények esetén is cseppmentes száradást és víz megtakarítást biztosító Power Dry technológiával  van ellátva. A mosogatógépek piacán a kis lakásokban is lehetőség nyílik mosogatógép beszerelésére a keskeny, 45 cm széles mosogatógép termékcsaládunkkal.

A mosás és szárítás a konyhában?

Számos esetben találkozunk azzal, hogy a mosás és szárítás tevékenysége is kikerül a konyhába, különösen a nagy, amerikai konyhás nappalik esetén, ezzel nyújtva érdekes és újszerű lakberendezési megoldásokat, vagy akár a mosás- szárítás tevékenyége egy külön helységet kap. 

A Whirlpool mosó-szárítók

Idei újdonságként a Whirlpool bevezeti új mosó-szárító termékcsaládját is, melyben a mosás és szárítás verhetetlen kombinálciója egyetlen készülékben megtalálható. Ezek a készülékek már energiatakarkosak, A++ energiaosztályúak és aká 8-9 és 10 kg ruha mosására is képesek. 

Csokimikró – a csokoládé édes érintése egy mikrohullámú sütővel

A tél kedvenc készüléke és slágere a MAX termékcsalád csokoládémikrohullámú sütője volt, mely a hagyományos lekerekített formájú MAX termékcsalád legújabb tagjaként, a csokoládé ihlette dizájnnal és funkciókkal rendelkezik. A Whirlpool mikrohullámú sütőknél elérhető Crisp, azaz eegy különleges tálban történő pirítás funkció, a grillezés és hagyományos melegítés funkciók mellett a MAX csokoládé mikrohullámú sütőkben csokoládé olvasztásra, forró csoki készítésre, kakaós aprósütemény (Chocolate chip cookies) sütésére is lehetőség nyílik. 5 előre beállított recepttel, egy csokoládé olvasztásra való szilikonformával, Crisp tállal és grillráccsal rendelkezik, melyet egy a készülékhet csomagolt kis receptfüzet is kiegészít, így igazán finom csokoládés különlegességek készíthetőek el.

Superbrands díjtadó:

Az idei éveben a Whirlpool Magyraország Kft. 11. alkalommal nyerte el, folyamatosan a Superbrands díjat. A Konyhakiállításon ünnepélyes keretek között adták át a díjat, amelyről a díj átadója, Kardos Beatrix nyilatkozott a Superbrands képviseletében:

„A Superbrands 1995-ben Nagy-Britanniában jött létre, és ma már világszerte közel 90 országban működik. Azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják . A Superbrands díjat Magyarországon 2004 óta adjuk át. A Whirpool azon kevés cégek egyike, akik tizenegyedik alkalommal kapják ezt meg.  A márka egy rendkívül erős piaci szegmensben ér el folyamatosan elismerésre méltó eredményeket.  Ennek egyik titka lehet az a következetes és tudatos márkaépítés, amely kivívta mind a fogyasztók,  mind a Superbrands bizottság elismerését.”

A Whirlpool mindig is igyekezett a fogyasztók igényeit a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, prémium készülékeivel és intuitív megoldásaival, úgy, hogy azok a lehető legjobban szolgálják a mindennapi életünket. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss