Vöröslencseleves bulgurral

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Zeller

Elkészítés

  1. A répát megpucoljuk, karikákra vágjuk.
  2. Egy lábasba olajat teszünk, ezen átforgatjuk a répát, felöntjük vízzel, és hagyjuk majdnem teljesen puhára főni. Közben ízesítjük sóval, borssal és az ételízesítővel.
  3. Amikor a répa már csak éppen roppanós, beleszórjuk a vöröslencsét és a római köményt.
  4. A zellerzöldet megmossuk, apróra vágjuk, és hozzáadjuk a leveshez.
  5. A bulgurt is átmossuk, és szintén a leveshez adjuk. Készre főzzük, ha szükséges, még ízesítjük. Friss korianderrel vagy petrezselyemmel tálaljuk.


Ezek is érdekelhetnek

Friss