Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vöröslencseleves bulgurral

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répát megpucoljuk, karikákra vágjuk. Egy lábasba olajat teszünk, ezen átforgatjuk a répát, felöntjük vízzel, és hagyjuk majdnem teljesen puhára főni.Közben ízesítjük sóval, borssal és az ételízesítővel.
  2. Amikor a répa már csak éppen roppanós, beleszórjuk a lencsét és a római köményt. A zellerzöldet megmossuk, apróra vágjuk, és hozzáadjuk a leveshez. A bulgurt is átmossuk, és hozzáadjuk. Készre főzzük, ha szükséges, még ízesítjük. Friss korianderrel vagy petrezselyemmel tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek