Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vöröskáposztás alma

MME MME
3 3/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A vöröskáposztát megmossuk, és vékony szálakra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. Az almát megmossuk, kettévágjuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a mézet, az ecetet, a hagymát, sóval, borssal ízesítjük, és erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. Elkeverjük a káposztát az almával, a gombával, ráöntjük az öntet, és alaposan összedolgozzuk. Vajas barna kenyérrel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss