Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösborral párolt hagymás-répás kelkáposzta

MME MME
1 3/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sárgarépát vékony pálcikákra szeletelem, és olajon dinsztelni kezdem. A hagymát is felszeletelem, és amikor a sárgarépa félig puha, a hagymát is beleteszem, és tovább dinsztelem. Teszek bele 1 db erőleves kockát és kb. fél deci vörösbort. A kelkáposztát csíkokra vágom, és a többi zöldséghez teszem. Addig párolom, amíg a kelkáposzta majdnem puha. Nem kell teljesen megfőzni.

Megjegyzés

Nagyon finom bármilyen sülthúshoz köretnek, de magában is nagyon finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss