Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros-zöldborsós sertéspörkölt

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

1.

A megmosott és szárazra törölt húst felkockázzuk, a hagymákat felaprítjuk, a paprikákat és paradicsomot feldaraboljuk. A zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikákat és a paradicsomot, és néhány percig pirítjuk, majd egy kevés vizet öntünk hozzá, és forrás után közepes lángon, fedő alatt főzzük.

2.

Amikor a hús már majdnem puha, hozzáöntjük a vörösbort, fűszerezzük, és hozzáadjuk a zöldborsót is. Még kb. 10 percig főzzük, majd tányérra szedjük, és csilivel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

Zöldséges sertéspörkölt sok zöldborsóval. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek