Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros, tejfölös, fehérbabos pacalpörkölt petrezselymes sós krumplival

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A krumplikat megpucolom, felkockázom, s felteszem főni sós vízben.

A pacalt és a babot egy edénybe öntöm, beleteszem a babérlevelet, fűszerezem, beleöntöm a vörösbort. Felforralom. Belekanalazom a tejfölt,

Tálaláskor szedek a tányérba krumplit, vágok rá petrezselymet, díszítem chilivel. Mellé szedek a pacalból, vágok rá paradicsomot és paprikát.

Megjegyzés

A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervra fanyalodtam, ráadásul kettőre - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss