hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros szarvasragu

120 perc
rafinált
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A kockázott húsos szalonnát kiolvasztjuk, beletesszük a kockára vágott húst, és minden oldalról jól lepirítjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, rövid ideig együtt pirítjuk. Beletesszük a darabosra tört fűszereket, fűszernővényeket. Kevés forró víz és bor hozzáadásával alacsony hőfokon pároljuk kb. 2 órát, a
folyadékot apránként pótoljuk.

A párolás befejezése előtt kb. 10 percel hozzáadjuk a gombát és a karikáravágott csípős paprikát. Sűríthetjük ribizlizselével, paradicsompürével.

Megjegyzés

Csurgatott tésztával tálaljuk, kínálhatunk hozzá almapürét vagy áfonyakompótot.

A húst 1 éjszakára gyorspácban pácoltam.
- buksz39

Ezek is érdekelhetnek