Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat aprítom, a zsíron megdinsztelem a felkockázott füstölt szalonnával. Hozzáadom a babot a levével, a babérlevelet, a paradicsomlevet és a chiliszószt, fűszerezem, hozzáadom a bort és a felkarikázott kolbászt, lassú tűzön összeforralom.

A tányérra szedek a babból, ráteszek egy félbevágott főtt tojást, szeletelt paprikát és paradicsomot, chilit, s vágok rá az újhagyma zöldjéből.

Megjegyzés

Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Legközelebb majd liba kerül bele. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss