A húst mossuk és szárítsuk meg. Borsozzuk és sózzuk be, majd ízesítsük kakukkfűvel. Két órára tegyük a hűtőszekrénybe. Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsírt, majd süssük meg benne a nyúlhús minden oldalát. Öntsünk alá vizet, és pároljuk 30-40 percig.
Kevéssel a vége előtt öntsük hozzá a vörösbort is. Ha megpuhult, vegyük ki és tegyük egy előmelegített tálba a húst. Az étkezési keményítőt keverjük simára a tejszínnel, és adjuk a hús sütőlevéhez.
A mártást ízesítsük sóval, és kissé főzzük át. A húst szeleteljük fel és öntsük le mártással.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre