Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros gulyásleves marha lábszárból

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A hagymákat felaprítjuk, a húst felkockázzuk, a kolbászt felszeleteljük, a zöldségeket tetszés szerint felvágjuk.
  2. A zsíron a hagymákat megdínszteljük, hozzáadjuk a húst, megpirítjuk.
  3. A zöldségeket megpároljuk, majd feleresztjük vízzel, fűszerezem. 
  4. Amikor a hús már csaknem puha, beletesszük a csipetkét és a kolbászt. Tálaláskor a levesre kanalazok egy kanál tejfölt, kevés csilivel és petrezselyemzölddel díszítjük. 

 

Megjegyzés

Gulyásleves, csípősen, ahogy én szeretem. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss