Elkészítés: A marhalapockát 4 cm hosszú és 1 cm széles csíkokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott marhahúst. Ételízesítővel, őrölt borssal, apróra vágott fokhagymával fűszerezzük, kevés víz hozzáadásával fedő alatt zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a vörösbort, és tovább pároljuk.
A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, és a majdnem puha húshoz adjuk az apróra vágott petrezselyemmel együtt. Az egészet a tejszín és kevés liszt keverékével behabarjuk, és még néhány percig főzzük.
Rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre