Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, egy serpenyőben kevés zsíron mindkét oldalán megsütöm. Kiveszem, félreteszem. A felaprított hagymát megdinsztelem, ráteszem a combokat, majd a felszeletelt gombát és paprikát, fűszerezem, öntök rá vörösbort, s fedő alatt párolom.
Közben a krumplikat megpucolom, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm, krumplinyomón átnyomom, sózom, borsozom, s a tojással és a liszttel összekeverem, összedolgozom. Amikor már nem ragad, deszkán alaposan összegyúrom, kisebb gombócokra osztom, ujjnyi vastagságúra sodrom, majd 2 centis darabokra vágom. Sós vízben kifőzöm, vajon átforgatom.
A puhára párolódott gombás csirkecombot a gnocchival és tejföllel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre