Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csülkös-kolbászos káposzta lecsósan

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket karikára, a csülökhúst kockára vágjuk, a kolbászt felszeleteljük.
  2. A zsíron megdinszteljük a hagymát, majd a káposztát.
  3. Fűszerezzük és hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot.
  4. Beletesszük a csülökhúst és a kolbászt, beleöntjük a vörösbort és lassan puhára főzzük.
  5. Tejföllel tálaljuk, ízlés szerin tehetünk rá csilit. 

Megjegyzés

Lecsós káposzta, vagy káposztás lecsó. Mindegy, a lényeg, hogy finom volt. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss