Elkészítés: A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral, valamint a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet a kakaóval, a fahéjjal és a sütőporral összeforgatjuk. Az előzőekhez adjuk a borral együtt. Az étcsokit apróra vágjuk, és a tésztához adjuk. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk.
A masszát a kikent kuglóf formába öntjük. Közepes lángon sütjük tűpróbáig.
A mázhoz a kétféle csokit felolvasztjuk, a tejszínt hozzákeverjük. Amikor kihűlt a sütemény, a kuglófra kenjük vagy csurgatjuk. Megvárjuk, amíg megdermed, végül forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre