Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörös káposzta á la Valencienne

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát felkockázzuk. A káposztát megmossuk, négyfelé vágjuk, majd a torzsa eltávolítása után felcsíkozzuk. 
  2. Serpenyőben ropogósra sütjük a szalonnát, majd hozzáforgatjuk a káposztát. Néhány percig együtt pirítjuk, majd felöntjük a pálinkával és a húslevessel. Megsózzuk és megborsozzuk. 
  3. Az almákat megmossuk és kicsumázzuk, majd felszeleteljük őket. Ha puhulni kezd a káposzta, belekeverjük az almát, és 10 percig pároljuk együtt. 
  4. A kolbászt felkarikázzuk, majd közepes lángon ropogósra sütjük. A sült kolbászkarikákkal tálaljuk a káposztát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss