Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Viszlát radiátorhas, hello aputest! 6 hét alatt hízott 13 kilót Mark Wahlberg

default user icon
MME
Mark Wahlberg általában arra használja a közösségi médiát, hogy fitnesz tippeket osszon meg a követőivel, terjesztve a szuperegészséges életmód igéjét - kivéve akkor, amikor akkor arról adott hírt, hogy 6 hét leforgása alatt 13 kilót sikerült híznia. Később elárulta azt is: hogyan.

Természetesen Wahlberg, aki 51 évesen 25-öt simán letagadhatna, egy filmszerepért, az amerikai mozikban áprilisban debütáló Father Stu, azaz Stu atya című mozi kedvéért hízott meg. Szerepe szerint egy boxolót alakít, aki motorbalesetet szenvded, majd a kórházban kiderül hogy gyógyíthatatlan beteg: izomsorvadása van, és így hamarosan tolószékbe kényszerül. Az addig aktív életmódot folytató ember hízásnak indul - ezért volt szükség arra, hogy Wahlberg is felszedjen magára jópár kilót.

A színész dobta hát az egészséges étkezési szokásait, csökkentette az edzései intenzitását, és magára kapott 13 kilót alig 6 hét alatt - amit dokumentált is az Instagramon.

 

Bár ez egyéve történt, egy nemrégiben megjelent interjúban elárulta: napi 11000 kalóriát fogyasztott el, és háromóránként evett, akkor is, ha nem volt éhes.

"Megpróbáltam ezt a lehető legegészségesebben csinálni: egy tucat tojás, egy csomag bacon, 2 nagy, héjában sült krumpli, egy steak, két tál rizs, és egy pohár olívaolaj - ez volt a napi menü. Az első két hétben rengeteg fehérjét ettem, a második két hétben rengeteg szénhidtrátot. Az utolsó két hétben keményítőt és sót, hogy a testem minél jobban megtartsa a vizet" - mesélte Wahlberg. Hozzátette: a legrosszabb az oliívaolaj ivás volt, de összességében elmondható, hogy ez a villámgyors hízás egyáltalán nem egy mókás dolog sőt: kőkemény, fizikailag megterhelő meló.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek