Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Visszatér a képernyőre Bernáth József - Ebben a műsorban lesz látható a sztárséf

default user icon
MME
Hamarosan új gasztronómiai műsor indul a TV2 csatornán. A Love Bistro nagyban különbözik majd az eddigi gasztro műsoroktól. Ezúttal 18 sztárpár versenyez majd a konyhában. A zsűri egyik tagja pedig Bernáth József lesz. A sztárséf korábban a konkurens, RTL Klub csatorna Konyhafőnök műsorában zsűrizett.

A Séfek séfe, és a MasterChef VIP mellett egy harmadik főzős műsort is indít a TV2. A csatorna bejelentése szerint hamarosan képernyőre kerül a Love Bistro. Az augusztus 24-től hétköznap esténként a Mintaapák után jelentkező formabontó műsorban nem csak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké lesz a főszerep. 18 sztárpár bizonyíthatja be, hogy a konyhában is mennyire nagy az egyetértés köztük.

Az év bistro tulajdonosa cím mellett az 5 millió forintos fődíjért az alábbi párok szállnak egymással: 

Cinthya Dictator és Molnár Tomi
Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert
Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett
Dobó Ági és Kis Csaba
Eke Angéla és Budavári Balázs
Ember Márk és Antóci Dorottya
Horváth Gréta és Medggyes Dávid
Kökény Attila és Aranka
Molnár Tibi és Gáfor Délia
Oláh Gergő és Niki
Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk
Papp Szabi és Eszter
Polgár Tünde és Polgár Árpád
Pribelszki Norbi és Maja
Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Tücsi és Sofron István
Szegedi Fecsó és Kiss Vivi
Valkó Eszter és Radócz Péter

A Love Bistroban klasszikus, ám újragondolt bisztro-ételek, alapfogások készülnek majd. A feladatok a párkapcsolati dinamikára, bizalomra, és az együttműködésre épülnek. Az időnek persze  itt is fontos szerepe lesz majd, hiszen a párok licitálhatnak, gazdálkodhatnak a saját főzési idejükkel.

A Love Bistro két séfje persze mindent megtesz majd azért, hogy ízekre szedjék a párokat. A két zsűritag pedig nem lesz más, mint Baracskay Angéla cukrászséf, aki diplomáját Izraelben szerezte, de a világ számos pontján kamatoztatta tehetségét, több Michelin csillagos étterem vezető cukrászaként itthon és külföldön egyaránt; valamint Bernáth József séf, aki Lyonban és Londonban tanulta ki a mesterséget, több külföldi Michelin-csillagos étterem korábbi munkatársa, a magyar konyha nagy tisztelője.

BERNÁTH JÓZSEF A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT KÉSZÍTETTE EL ÚJ, RENDHAGYÓ KÖNYVÉT >>>

LUXUSFELESÉG A KONYHÁBAN: BACONBE TEKERT GRILLEZETT PISZTRÁNG POLGÁR TÜNDÉTŐL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss