Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tortát hív vissza az IKEA, mert fémtárgy lehet benne

default user icon
MME
Arra kérik a vásárlókat, hogy akik az IKEA áruházakban Almondy Daim Mandulatortát vettek, ne egyék meg, hanem vigyék vissza, mert fémdarab lehet benne. A termék teljes árát megtérítik. A tortán kívül egyébként egy forgószék is tiltólistára került esés és sérülés veszélye miatt.

Az IKEA áruházakban vásárolt 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal ellátott, L2140 tételkóddal rendelkező 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat hív vissza az Almondy, mert az egyikben fémtárgyat találtak. Ezért kérik, hogy azok, akik ebből a tételből vásároltak, vigyék vissza abba az áruházba ahol vették, és visszakapják a teljes vételárat. A problémát a www.almondy.com címen is jelezhetik.

Margareta Johannesson, az Almondy minőségügyi igazgatója az eset kapcsán úgy fogalmazott, hogy termékeik minősége és biztonsága az első számú prioritás. A történteket nagyon komolyan veszik, ezért elővigyázatosságból visszahívják az IKEA áruházakban vásárolt és a fent megadott tételkóddal rendelkező termékeket. Meghatározták az intézkedéseket, melyeket meg kell hozni, hogy az eset ne ismétlődhessen meg.

Az IKEA továbbá azt kéri, hogy aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, az ne használja, hanem azonnal lépjen kapcsolatba az áruházzal annak érdekében, hogy visszakapja a termék teljes vételárát. A visszahívás oka egyébként az, hogy a szék használata közben esés és sérülés veszélye áll fenn.

A visszahívásokkal összefüggő további kérdésekkel kapcsolatban a www.ikea.hu weboldalon tájékozódhatunk, vagy az IKEA információs vonalán, a +36 1 460 31 60 telefonszámon.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss