hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Visnyai szelet

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Mustár

Elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott kolbászt, picit még sütjük, majd a gyöngyhagymát, a kukoricát, a ketchupot, a mustárt.
  3. Szükség szerint pici vizet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk.
  4. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztezzük, kevés olajon elősütjük, és a mártásba téve puhára pároljuk. Hasábburgonyával tálaljuk.

Megjegyzés

Telek-Hajdu Dalma receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss