Elkészítés: Forró olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsomot felkockázzuk, és azt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pároljuk, ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és 5 percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a 8 tojást, és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre