Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslis kifli II.

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A meglangyosított tejben felfuttatjuk az élesztőt, aliszthez adjuk a többi alapanyaggal együtt (a virslik kivételével). A tésztát 15 percet pihentetjük, majd 3 cipóba osztjuk.

A cipókat egyenként vékony, kerek lappá nyújtjuk, 8 cikkre osztjuk. A virsliket is feldaraboljuk, minden tésztába 1-1 darabka virslit göngyölünk, tejfölös tojássárgájával megkenjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 175 fokon szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Én a tésztákat megkenem mustárral, ketchuppal, mielőtt rátenném a virsliket, még finomabb így. - Kiscsimpi

Ezek is érdekelhetnek

Friss