Elkészítés: A margarint felolvasztjuk és megpirítjuk benne a lisztet, majd 3 dl vízzel felengedjük, és folytonos keverés mellett 10 percig forraljuk.
Ha kihűlt, hozzáadjuk a tojássárgákat, és krémszerűvé keverjük, miközben sóval, borssal ízesítjük. A tojásfehérjéket felverjük, a masszába forgatjuk.
Ezután kikenünk egy tűzálló tálat. A virsliket lebőrözzük, és falatnyi darabokra vágjuk. Lerakjuk a kikent tálba, leöntjük a krémmel, megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben 20 percig sütjük.
Vajas krumplival tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre