hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Viráglinzer

75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szobahőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát megfelezzük, hozzáadjuk az ételfestéket, jól átgyúrjuk.

A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Virág alakú szaggatóval lyukas és tele formákat szúrunk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

A színes linzereket baracklekvárral (tetszés szerint bármilyen ízzel) megkenjük és összeragasztjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss