A túrót, egy villával összetörjük, majd hozzáadjuk a lisztel elkevert sütőport, a kétféle cukrot, a reszelt citromhéjat, a csipet sót, majd a két tojást, és gyors mozdulattal összedolgozzuk.
Egy mélyebb serpenyőben olajat forrósítunk és egy vizes kanállal kis halmokat rakunk bele. Vigyázzunk, egyszerre ne tegyünk sokat bele - a fánkok, lehetőleg ne érjenek össze sütéskor!
Amikor megsült, papírtörlőkendőre szedjük, és melegen porcukorral tálaljuk.
Ez a lehető leggyorsabban elkészíthető fánk. Tényleg percek alatt elkészült és amennyire gyorsan elkészült, annyira finom is volt. Ehhez tényleg nem kell szakácstudomány . - alexandra29
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!