Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors sajtos zöldbab

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot megtiszítjuk, végeit levágjuk és enyhén sós vízben előfőzzük, majd leszűrjük. Ha konzervbabot használunk, akkor a levét leöntjük.
  2. A tojásokat felverjük, elkeverjük benne a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és snidlinggel ízesítjük, majd elkeverjük benne a reszelt sajt felét.
  3. Egy tűzálló tálat kevés olajjal kikenünk, elterítjük benne a zöldbabot, leöntjük a mártással, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. 175 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

VIDEÓ! Így készítheted el a sajtos zöldbabot! >>>

RAKOTTAS, LEVES ÉS FŐZELÉK: 11 SZUPER ZÖLDBABOS RECEPT >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss