Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors paradicsomszósz

20 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. villámgyors paradicsomszószhoz a megtisztított hagymákat felkockázzuk, és magas falú keverőpohárban vagy egy edényben ráöntjük a passzírozott paradicsomot.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét és az olívaolajat, majd botmixerrel finomra pürésítjük.
  3. Az így kapott szószt megsózzuk, megborsozzuk, és tetszés szerint frissen aprított zöldfűszerekkel ízesítjük.

Megjegyzés

Hidegen nyers pizzatésztára kenhetjük vagy paradicsomos ételekhez használhatjuk, megmelegítve kifőtt tésztákhoz kínálhatjuk. - MME
Krémesebb lesz a szósz, ha a felkockázott fokhagymát és hagymát pürésítés előtt megpárolod némi olívaolajon.

Ezek is érdekelhetnek

Friss