Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors mandarintorta

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a cukorral kikevert tojássárgákat, beleszitáljuk a sütőporral elegyített lisztet és végül az olajat.
  2. Tortasütő formába 2 evőkanál cukrot szórunk egyenletesen, és szépen elrendezzük az előre megpucolt és felkarikázott mandarinokat.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, és 170 fokon, körülbelül 25 perc alatt készre sütjük. Tejszínhabbal tálaljuk.

10 JÓ TANÁCS, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A PISKÓTÁD >>> 

11 ZSENIÁLIS TÉSZTA ALAPRECEPT - A PISKÓTÁTÓL A KELT TÉSZTÁIG >>> 

8 POFONEGYSZERŰ PISKÓTA RECEPT, AMIT LEHETETLEN ELRONTANI >>> 

Ezek is érdekelhetnek