A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Hozzáadjuk az olvasztott margarint, majd a sütőporral elkevert lisztet, a diót, és a kakaóport. Egy 23×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát elfelezzük. Két lapot sütünk ki 180 fokon egymás után(kb. 8-10 percig).
A cukrokat, a lisztet, a pudingport, a tojássárgákat, a tejet kikeverjük, majd gőz felett addig keverjük, míg besűrűsödik. A kihűlt krémmel kihabosítjuk a vajat. A lapokat hosszában kettévágjuk, a krémmel betöltjük. (Egy keveset a tetejére is hagyunk.)
A tojásfehérjéket a cukorral és a lekvárral vízgőz felett kemény habbá verjük, majd a krém tetejére simítjuk. Csokoládéforgáccsal megszórjuk. Hűtőbe tesszük legalább egy órára, utána felszeletelve tálaljuk.