Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bor, jazz, töki pompos: kezdődik a VII. Bor és Művészet Fesztivál!

default user icon
MME
Augusztus 27-én nyitja kapuit a „VII. Bor és Művészet Fesztivál” a patinás, 19. századi töki pincesoron, ami számtalan művészeti programmal, és az Etyek-Budai Borvidék ínyencségeivel várja a borkedvelő közönséget.

A fesztivál egyik főszereplője a zene: jazz és blues muzsikával várják a helyszínre látogatókat; a másik a bor: 5 pincészet sorakoztatja fel minőségi borait.

Résztvevő pincészetek:

Nyakas Pincészet (Tök)
Kovács Pince (Tök)
Pécseli Pince (Etyek)
Reisner Pince (Budajenő)
Mokos Családi Pincészet (Villány)


A Bor és Művészet Fesztivál helyszínét a Budapesttől 29 km-re, a Zsámbéki-medence és egyben aszívében található település, Tök adja.

A rendezvény helyszínei: Tök Faluközpont – Kútvölgy, és a község határában található XIX. századi Töki Pincesor.

A Fesztivál a Nyakas-hegy lábánál található festői szépségű község legnagyobb értékeire kívánja felhívni a figyelmet: a borra, a művészetre, az itt élő borászokra, művészekre, a vendégszerető falubeliekre és végül, de nem utolsó sorban a helyi ételkülönlegességekre - egyszóval mindazon dolgokra, amik híressé tették és teszik Tök falut és lakóit. Ezen felül minden évben vendégművészek és vendégborászatok színesítik a Fesztivál programkínálatát.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a délutáni gyermekprogramok után, idén is a jazz és a blues veszi át a főszerepet a színapon.

A fesztivál ingyenes, a réstvevők a Töki Önkormányzat és a Bor és Művészet Fesztivál szervezőinek vendégei!

A RÉSZLETES PROGRAMot ITT találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss