Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a nő 41 éve csak vízen él, így néz ki

default user icon
MME
Egy 63 éves vietnámi asszony állítása szerint 41 éve semmit sem eszik, csak vízzel táplálkozik. És kirobbanó formában van. Tényleg lehetséges mindez?

A jó egészségét, Ngon asszony szerint, különleges diétájának köszönheti. Nagyon egyszerű étrendet követ: semmi mást nem visz be a szervezetébe, csak vizet. A megfelelő tápanyagok pótlása érdekében azért egy kis cukrot és sót tesz a vízbe, ezenkívül egy kis citromlevet is facsar hozzá. Állítása szerint ez minden, amire a szervezetének szüksége van, mert ez az étrend olyan, mint fának az esővíz: élteti őt és megfelelő energiát ad neki. Hozzá kell tenni, hogy rendszeresen jógázik, így a diéta mellett a mozgásnak is köszönhető remek erőnléte.

Hogy mi vezette őt erre a szigorú diétára? Nos, Ngon asszony 21 éves koráig teljesen normálisan táplálkozott, akkor diagnosztizáltak nála egy komoly vérbetegséget, amin a gyógyszerek sem segítettek. Egy orvos tanácsára vágott bele próbaképpen a kemény diétába, amelynek – az orvos elmondása szerint - semmilyen tudományos alapja nincsen, ezért óvatosságra intette az akkor még nagyon fiatal páciensét. A doktor azóta már meghalt, de Ngon asszony szerint ő az élő bizonyíték arra, hogy a módszer működik.

Ngon asszony nem ajánlja mindenkinek ezt a diétát, sőt, hangsúlyozza, hogy egyeseknek kifejezetten veszélyes lehet. Őt is nagyon féltette a családja, hogy halálra éhezteti magát, de miután látták, hogy az egészségügyi panaszai elmúltak és jól van, nem piszkálták többé. Egyetlen hátrányát említette az egyedi életmódnak, hogy meglehetősen unalmas mindig ugyanazt „enni”. Igazi változatosságot jelent számára, ha egy kockacukrot bekaphat és erre iszik egy kis vizet.

Forrás: Odditycentral

Ezek is érdekelhetnek