Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a zöld szörnnyel eteti gyerekeit Victoria Beckham

default user icon
MME
Victoria Beckham elárulta, mivel tartja magát és a családját is bomba formában. Az egykori Spice Girls lánybanda tagjának ugyan sosem voltak súlyproblémái, de a ma már divattervezőként sikert sikerre halmozó énekesnő arra is ügyel, hogy a családja egészségesen étkezzen.

Victoria Beckham kínosan ügyel arra, hogy egy deka felesleg se legyen rajta. A glutént tartalmazó ételeket már régen kiiktatta az étrendjéből. Persze nemcsak azért, hogy megőrizze alakját, hanem azért is, mert emésztési problémái voltak a glutént tartalmazó ételektől.

A korábbi labdarúgó, David Beckham felesége az Instagram oldalán most megmutatta azt is, hogy mivel indítja a napot. Ez pedig nem más, mint az almaecet. A pár száz forintos termékben ő is ugyanúgy bízik, mint sok sztár, pédául Jennifer Aniston is erre esküszik. Beckhamné minden reggel két evőkanál almaecetet iszik és arra biztatja követőit is, hogy legyenek bátrak és próbálják ki.

A sztármami persze a gyerekei egészségére is odafigyel. Az általa csak "green monsternek, azaz zöld szörnynek" becézett itallal próbálja felturbózni Brooklynt, Romeót, Cruzt és kislányát Harpert. És, hogy mi az az zöld szörny? Nem más, mint a zöld smoothie, ami csupa egészséges, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag összetevőkből áll.

Beckhamné spenótlevélből, brokkoliból, zöld almából, kiviből, narancsból és kókuszvízből készíti a turmixot a gyermekeinek. A három kisebb gyerekének pedig gyakran készít snacket, hogy az iskolából hazaérve legyen mit nasizniuk. Különböző magvakat gyúr össze gluténmentes szójaszósszal.

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMINEK KÉPTELEN ELLENÁLLNI JENNIFER ANISTON >>> 

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 

GWYNETH PALTROW KARCSÚSÁGÁNAK TITKA: A SMOOTHIE-DIÉTA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss