Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

4 extrém fogyókúra, amit soha ne próbálj ki!

Sokan szinte bármire képesek azért, hogy ledobjanak pár pluszkilót, és még a legőrültebb diétákat is bevállalják a gyors siker érdekében. A következő néhány fogyókúra azonban nemcsak bizarr, de veszélyes is!
1. Agyag diéta

A diéta lényege, hogy egy pohár vízbe egy kevés agyagot keversz, ugyanis ez állítólag kitisztítja az emésztőrendszert és csökkenti az étvágyat. Elég bizarrul hangzik, ugye? Pedig a diéta eléggé elterjedt, többek között a Csillagainkban a hiba sztárja, Shailene Woodley is kipróbálta. Azonban kimutatták, hogy az agyagban arzén is található, ami a szervezetedbe jutva mérgező is lehet, szóval semmiképp ne kísérletezz ezzel a módszerrel!

2. Féreg diéta

Nagyon durván hangzik, de rengetegen képesek lenyelni egy szalagférget azért, hogy fogyjanak. A gazdaszervezet ugyanis hamar megszabadul néhány kilótól, de nem azért, mert a parazita felgyorsítja a zsírégetést, hanem azért, mert hatalmas mennyiségű táplálékot szív el a tested elől. De nem csak a szénhidráttal táplálkozik, hanem értékes ásványi anyagokkal és vitaminokkal is, melyekre nagy szüksége lenne a szervezetednek, ezért nagyon veszélyes. A féregdiéta kipróbálása akár az életedbe is kerülhet!

3. Csipkerózsika diéta

A diéta első hallásra nagyon csábítóan hangzik, ugyanis a lényege, hogy rengeteget aludj. Hiszen amíg szundikálsz, addig biztos, hogy nem eszel. A fogyókúra követői azonban altatókat és nyugtatókat szednek, hogy minél kevesebb időt töltsenek ébren, és akár naponta 20 órát is képesek aludni a lapos has érdekében. Ez viszont a szakértők szerint nagyon veszélyes, ugyanis ha rendszeresen szeded az altatókat, előfordulhat, hogy egyszer csak nem ébredsz fel többé.

4. Vatta diéta

A fogyókúra követői vízbe áztatják a vattapamacsokat, majd lenyelik őket. A vatták ugyanis a gyomorban megszívják magukat a folyadékkal, felpuffadnak, ettől pedig úgy érzed magad, mintha tele lennél. A vattakorongokban viszont nyilvánvalóan semmilyen hasznos tápanyag nincs, és nem tudjuk őket megemészteni, szóval rengeteg kárt teszel a testedben, ha ezt a diétát választod!  

13 SZUPERÉTEL, AMI SEGÍT A FOGYÁSBAN!>>> 
FOGYJ A NYÁR SLÁGERÉVEL, AZ ÚJKRUMPLIVAL! ÍME EGY SZUPER RECEPT>>> 
6 APRÓ TRÜKK, HOGY GYORSAN LAPOS LEGYEN A HASAD>>> 
PEZSGŐFOGYÓKÚRA: ÍME A NYÁR LEGÉLVEZETESEBB DIÉTÁJA>>> 
2 HÉT ALATT 8 KILÓ MÍNUSZ: PRÓBÁLD KI A FEHÉRJEDIÉTÁT - MINTAÉTRENDDEL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss