Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiabálva, csomagolópapírral verte egymást két nő az Aldiban - Videó

A karácsonyi vásárlási láz minden évben hatalmas stresszel jár, ám vannak, aki szó szerint megharcolnak egymással egy-egy termékért.

Az amerikai filmekből jól ismerhetjük a Black Friday-nap vásárlási rohamát, és sokan már most tapasztalhatjuk, hogy egyre nagyobb a tömeg, a sürgés-forgás a boltokban és a plázákban. Minél több ember zsúfolódik össze egy kis helyre, annál nagyobb az esély arra, hogy valakinél elpattan a cérna. Ez történt nemrég az egyik Aldiban is.

Csomagolópapírral ütlegelték egymást a vásárlók

Az eset még novemberben történt az egyik nyugat-londoni Aldiban, ahol két nő először heves szóváltásba keveredett, majd a hozzájuk legközelebb eső terméket, a csomagolópapír-tekercset felkapva ütlegelni kezdték egymást. A többi vásárló, és az Aldi dolgozói megpróbálták szétválasztani a két nőt, akik azonban ezután dobálni kezdték egymást – olvasható a Daily Mailen.

Az esetről valaki videót is készített, mely felkerült az X-re (korábban Twitter), ám az nem derült ki, hogy a két nő vajon az akciós csomagolópapír, vagy esetleg valami teljesen más miatt veszett-e össze.

Borítókép: Illusztráció/Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss