Elkészítés: A spárgát, a kaliforniai paprikákat, a répát, az angolzellert és az újhagymát szeletekre-csíkokra vágjuk, és 3 evőkanál olívaolajon, forró serpenyőben megsütjük. Edénybe tesszük, és olívaolajjal, rozmaringgal és kevés balzsamecettel összeforgatjuk, kicsit pihentetjük.
A bacont sütőpapírra tesszük, és 120 fokon kb. 20-25 perc alatt ropogósra szárítjuk a sütőben.
A lilahagymát félbevágjuk, majd hajszálvékonyan felszeleteljük, enyhén besózzuk.
A majonézhez negyed citrom levét és 2 apró kockára vágott csemegeuborkát teszünk.
A paniniket szendvicssütőben vagy recés aljú grillserpenyőben súllyal lenyomva megpirítjuk.
A paniniket megtöltjük 3 módon. Az egyikbe sajtszeletek és majonéz kerül, a másikba a sült zöldségeket, a harmadikba a lilahagyma, a bacon és csemegeuborka kerül. Mindegyikbe teszünk olajjal és balzsamecettel összeforgatott salátakeveréket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre