Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vendégváró tál II.

90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • A rántott húshoz:
  • 50 dkg csont nélküli karaj
  • 2 tojás
  • liszt
  • prézli
  • bors
  • olaj
  • A búbos húshoz:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kis pohár tejföl
  • 10 dkg trappista sajt
  • pirospaprika
  • A sonkatekercshez:
  • szeletelt sonka
  • 1 tömlős krém sajt
  • 1 kanál mustár
  • 3 tojás sárgája
  • A tojás-sünihez:
  • főtt tojás ízlés szerint
  • pritamin paprika
  • szemes bors
  • A kaszinótojáshoz:
  • főtt tojás ízlés szerint
  • magyaros tömlős sajt
  • bors

Elkészítés

Elkészítés: A karajt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Lisztben, majd felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban kisütjük.

A búbos húshoz a húst vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, olajban pirosra sütjük, majd tepsibe tesszük. A tejfölt kikavarjuk a reszelt sajttal, sóval, pirospaprikával, minden hússzeletre halmokat teszünk belőle, és készre sütjük.

A sonkatekercshez a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a mustárral, a főtt tojás sárgájával, sóval. Mindegyik sonkára teszünk belőle, és feltekerjük.

A sünihez hosszú csíkokat vágunk a pritamin paprikából, beleszurkáljuk a főtt tojásba, a szeme szemes borsból van.

A kaszinótojáshoz a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a tojás sárgájával, sóval, borssal, és visszatöltjük a tojásba.

Ízlés szerint elrendezzük egy nagy tányéron, és fogadjuk a vendégeket.

Ezek is érdekelhetnek

Friss