Elkészítés: A tésztához a margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a sót, a sütőport és a tejet. Begyúrjuk a tésztát, és 3 egyenlő nagyságú gombócot formázunk belőle.
A töltelékhez a margarint összegyúrjuk a sajttal, sóval, borssal, és szintén 3 részre osztjuk.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, rákenjük a sajtos tölteléket és felgöngyöljük. A rudakat ujjnyi vastag karikákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben 25-30 perig sütjük. Gyors vendégváró falatok. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre