Velővel töltött palacsinta rántva

MME MME
1 4/5
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • tojás
  • tej
  • szódavíz
  • liszt
  • étolaj
  • vaj
  • liszt
  • tej
  • cayenne-i bors
  • sertésvelő
  • vaj
  • vöröshagyma
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • petrezselyem
  • tojás
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A tészta hozzávalóiból palacsintákat sütünk.

Ezután vajban megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fejvelőt, ízesítjük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet is.

Ezután lehúzzuk a tűzhelyről és hozzákeverjük az előzőleg elkészített besamelmártást, illetve a tojások sárgáját.

A velős tölteléket betöltjük a palacsintákba, hajtogatjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss