Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vegyes nyárs

MME MME
4.2/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, fél dl levet félreteszünk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük, és összekeverjük az ananászlével, a mustárral, sóval ízesítjük.

Elkészítés: A húst megmossuk, hosszában kettévágjuk, és kiverjük. Beletesszük a páclébe, és legalább 1 órát állni hagyjuk. A cukkínit megmossuk, végeit levágjuk, és hosszában vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket 5 percre a páclébe fektetjük. Kivesszük a pácléből a húst és a cukkínit, és hullámosan nyársra húzzuk, a hullámok közé 1-1 darab ananászt szúrunk. A grillrácsra alufóliát fektetünk, rátesszük a nyársakat, és kb. 15 percig sütjük. Többször megforgatjuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 401 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss