Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Végre! Hazánkba érkezik a rumok koronahercege

default user icon
MME
Magyarországon is kapható lesz egy valódi rum-arisztokrata: a Brugal 1888. A legelőkelőbb éttermek és bárok kínálatában hamarosan te is megtalálhatod!

„Az 1888 egy olyan rum, amely megérdemli, hogy tisztán, inkább jég nélkül kortyolgassuk – állítja Pavol Kazimir Bartender, a Brugal 1888 nemzetközi márkanagykövete, aki elismeri, hogy a rumra eddig nem igazán úgy tekintettek az emberek, mint olyan italra, amelyet kortyolgatva szokás fogyasztani. A skóciai székhelyű Edrington vállalat 2011 óta piacon lévő terméke azonban ellentmond ennek.

Az 1888 a dominikai Brugal manufaktúra alapítási évére utal. Alkotói szerint az ital megfelelően felszolgálva kiélesíti az érzékeket. Lehet a kéz által felmelegítve is kortyolgatni: ilyenkor a Karib-tenger forró klímáját eleveníti fel. Ha kissé lehűtjük, frissítőleg hat. Bárhogy is fogyasztjuk, a több mint 130 éves manufaktúra keverőmestereinek tolmácsolásában idézi meg szülőhazája, a Karib-térség ízeit és temperamentumát. 

A Brugal 1888 kettős érleléssel készül: előbb a mesterek által gondosan kiválasztott, amerikai tölgyből készült ex-bourbon hordókban tárolják, majd európai tölgyből készült Pedro Ximenez ex-sherry hordókban érlelik tovább. Az eredmény egy felülmúlhatatlan, összetett ízvilágú rum. Minden egyes korty után hosszú ideig érezhetjük még a szájpadlásunkon a karamell, a kakaó, a vörös húsú gyümölcsök, a vanília, az őszibarack és a mazsola utóízeit. 

A Brugal 1888 a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójának részeként kerül a hazai piacra, a termékcsalád egyetlen Magyarországon elérhető tagjaként. „Immár közel 100 féle italt forgalmazunk, amelyek közös jellemzője a magas minőség és az innováció. A Brugal 1888 mindkét kritériumnak megfelel, könnyed, fiatalos stílusa, a megújulás mellett is gondosan ápolt tradíciói ugyancsak jól illeszkednek a portfóliónk által képviselt értékekhez” – vélekedett Vajda Márton, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Premium Spirit vezetője.

8 ELLENÁLLHATATLAN RUMOS SÜTI, AMI NEM HIÁNYOZHAT AZ ÜNNEPI ASZTALRÓL>>> 

SÜTI TITKOK ORSITÓL: ÍGY LESZ TÖKÉLETES A RUMOS-MÉZES AMARETTI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss