Elkészítés: Előzsör csináljunk egy finom besamelmártást: melegítsük fel a vajat, szórjuk hozzá a lisztet, jól keverjük el, öntsük rá a tejet meg a tejszínt, fűszerezzük, és hagyjuk kihűlni. Egyenként keverjük hozzá a tojásokat is.
A brokkolit sós vízben főzzük puhára, majd villával törjük össze, keverjük a besamelhez.
Vajazzunk ki egy edényt, tegyünk az aljára egy kevés mártást, aztán a tésztalapot, ismét a mártást, tésztát, mártást stb. Két réteg közé tehetjük az aszalt paradicsomot. Végül szórjuk a tetejére a sajtot.
170 fokos sütőben süssük át.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre