Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vega töltött palacsinta gombamártással

MME MME
2 5/5
45 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés étolajban feltesszük pirítani, beletesszük a gomba felét, kissé megpirítjuk, sóval és borssal ízesítjük. Kevés vízzel felengedjük, és puhára pároljuk.

A tejfölt simára keverjük a liszttel, és behabarjuk a gombamártást.

A töltelékhez a gomba másik felét a zöldborsóval olajon megpirítjuk, és nagyon kevés vízzel fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a besamelmártást és 5 dkg reszelt sajtot, sóval és borssal ízesítjük.

Betöltjük a palacsintákat, összehajtogatjuk, hogy ne jöjjön ki a töltelék, bepanírozzuk, és forró olajban megsütjük.

Az előre elkészített gombamártással tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss