Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, beletesszük a konzerv paradicsomot, a fokhagymát belenyomjuk, megfűszerezzük, összeforraljuk.
A cukkinit és a padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, felszeleteljük (vékonyra szelve nem kell elősütni).
Egy tűzálló tál aljára tegyünk a fűszeres paradicsomszószból, rá egy réteg tésztalapot, arra egy réteg cukkinit és padlizsánt, rá paradicsomszószt, és szórjuk meg reszelt sajttal. A rétegezést addig folytatjuk amíg minden alapanyagot fel nem használunk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tetején lévő sajt szépen megpirul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre