Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vega lasagne

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, beletesszük a konzerv paradicsomot, a fokhagymát belenyomjuk, megfűszerezzük, összeforraljuk.

A cukkinit és a padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, felszeleteljük (vékonyra szelve nem kell elősütni).

Egy tűzálló tál aljára tegyünk a fűszeres paradicsomszószból, rá egy réteg tésztalapot, arra egy réteg cukkinit és padlizsánt, rá paradicsomszószt, és szórjuk meg reszelt sajttal. A rétegezést addig folytatjuk amíg minden alapanyagot fel nem használunk.

Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tetején lévő sajt szépen megpirul.

Megjegyzés

Ha a tűzálló tál pl. jénai vagy mázas agyagedény, akkor hideg sütőbe tegyük a lasagnét, igaz, ekkor a sütési idő kissé megnő.
- Andy26

Ezek is érdekelhetnek

Friss